RockStation

Fertődön adott Karácsonyi koncertet Karai Anna

2015. január 07. - sunthatneversets

karai_anna_2.jpg

Karai Anna Karácsonyi Akusztikus Koncertje a mesebeli szépségű fertődi Esterházy-kastély közelében került megrendezésre. A családias, ünnepi hangulatot teremtő Rábensteiner kávézó adott helyet ennek a különleges, kellemes estének.

Anna nemcsak a Voice-ból ismert dalokat adta elő, hanem már lemezein is hallgatható saját dalait (ZAJ! és Vágjál hülye fejet című kislemez) és kedvenc zenekarai legszebb dalait, mint például az Only Exception-t a Paramore-tól vagy a Numb-ot a Linkin Parktól.

A Sopron környéki zenei élet egyik kiemelkedő zenésze, Tarcsai Ádám kísérte Annát az est folyamán, de ezúttal nem a dobok mögül, hanem akusztikus gitárral segíti a zenekar egyik gitárosát és zeneszerzőjét, Narday Álmost. A koncert rogzítésre is került, melyet alább nézhettek meg. A videóért köszönet Riba Szabolcsnak és Torma Sándornak. A hangot Szabó Zoltán rögzítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr237049187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum