RockStation

Sátáni iskolabuszok járnak Tennessee-ben

2015. január 27. - sebiszabi

screen-shot-2015-01-25-at-3_06_10-pm.png

Nem biztos, hogy a mai nap legfontosabb híre ez, de hogy a leghülyébb, az szinte tuti. Szóval az eset Cordova-ban, Tennessee-ben történt, miszerint a hölgy a fent látható iskolabusz mögött haladt és felfedezte, hogy a busz hátsó fényvisszaverő lámpái (a macskaszemek) pentagrammot mintáznak. Hát több sem kellett túlexponált főhősnőnknek, máris elindította a kampányát, hogy ilyet nem lehet csinálni, ez a sátán műve lesz, és ha a keresztet nem lehet buszra illeszteni, akkor azt már hogyan lehetne, hogy pentagrammot (ami nyilvánvalóan a sátán jelképe persze) meg igen.

A MetalInjection cikke sem idézi a buszt gyártó vállalat álláspontját, de borítékolható, hogy a jobb láthatóságért és nem egyes emberek megsértéséért alkalmazták ezt a megoldást. Komolyan, milyen gyökerek vannak...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr267113817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum