RockStation

Kayleth: Space Muffin stoner/space rock a csizmaországból

2015. február 05. - sandroo

kayleth_band.jpg

Jöhet egy kis Stoner/Space muzsika?? Ilyen kérdésre természetesen, csakis igenlő válasz az elfogadott, ezért most bemutatunk nektek egy Kayleth nevezetű stoner/space rock vonalon mozgó bandát, illetve az új anyagukat is, mivel voltak olyan jó arcok, hogy az egész albumot megosztották velünk, mi pedig ugyan ezt tesszük. Spangli beteker, hangerő fel, sör lehűt és indulhat a repülő szőnyeg!

Harapósabb gitárok, mint például a Kyuss-ban, nagyjából Orange Goblin-féle riffelések, space rock lelassulások, hömpölygések, néhol Soundgarden-re emlékeztető ének és dallamok (lehet, hogy csak számomra), kemény, melankolikus, komor és hullámzó, nagyjából így tudnám leírni a csizmaországi fiúk új lemezét, amely a keresztségben a Space Muffin címet kapta. A 2005-ben, San Bonifacio-ban alakult banda évről évre, feszesebben és jobban tolta ezt az izzadt, koszos muzsikát, így 2012-ben három demo elkészítése után megjelentette első nagylemezét The Survivor címmel. Íme:

Most pedig elkészítették és a világra szabadították a második lemezt, amely a nyolc nótájával egy elég öblös és összerakott albumot prezentál a nagyérdemű felé. Ha kedveled ezt a fajta muzsikát, akkor javaslom, hogy vesd bele magad a Space Muffin örvénylő iszaptengerébe és hagyd, hogy teljesen elvarázsoljon ez a változatos és  tényleg kiváló album. Gyanítom, hogy megéri odafigyelni a jövőben a Kayleth névre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr157139389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum