RockStation

Farkasfarsang: Akela party a Club 202-ben

2015. február 17. - sandroo

ak.jpg
Ki gondolta volna, hogy már 25 éve koptatja a  színpadot hazánk, a mai napig egyik legnépszerűbb thrash/heavy metal bandája az Akela.  Az eltelt évek során észre vehettük, hogy egy hagyománytisztelő zenekarról van szó. Azért mondom ezt, mert ahogy hosszú évek óta minden évben eddig, most is megrendezésre kerül a Farkasfarsang, amely az év egyik legnagyobb Akela bulijának számít már rég óta.

A Club 202 ad otthont a február 28-án megrendezett idei szokásos, a farsangi időszakban elkövetett bulinak. Gondolom mindenki tudja, hogy mire számíthat a veterán bandától. Kőkemény zúzda, a régi dalok mellett felcsendül majd jó pár újabb szerzemény is. A bulin fellép két előzenekar is, a Krízis és a Mongooze zenekarok, akik az megteremtik majd a megfelelő hangulatot a főbanda előtt. Tömény sör szagra és skálázó vízre, remélhetőleg nagymellű lányokra és egy jó adag metálra számíthat aki ellátogat február utolsó napján a Club 202 -be.
" Érzem a vérszagot! Jó vadászatot!!! "

2015. február 28. Club 202
Jegyár: 1500/2000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr207179301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum