RockStation

Azt mondja az Iron Maiden dobosa, hogy kész az új lemez

2015. február 28. - sunthatneversets

iron-maiden_2014.jpg

Még csak a karácsonyi, a fan club tagjainak kiküldött üdvözlőkártyákról tudjuk, hogy az Iron Maiden új lemezt tervez idénre, ám azóta csak Bruce Dickinson énekes sajnálatos betegségéről érkeztek hírek, a lemezről semmi Eddig.

A zenekar dobosa, Nicko McBrain pár napja interjút adott egy floridai rádiónak, és azt találta mondani, hogy már el is készült az új Maiden album, aminek megjelenése attól függ, hogy Bruce Dickinson énekes gyógyulása, hogy halad. Dickinson egyébként jobban van már, sőt még a pubba is lejár, noha sört nem ihat. Amint azonban teljesen rendben lesz, megkezdődnek az utolsó simítások az albumon, amit a pletykák szerint Párizsban vették fel, ismét Kevin Shirley producerrel. Mindezek örömére alább egy jó kis Iron Maiden koncert.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr257225839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum