RockStation

Megjelent Kid Rock új lemeze

2015. március 02. - rockstation

kidrock_1.jpg

Kid Rock, a világ egyik legnagyobb slágeréért, az All Summer Long-ért felelős rockere 2012-es óriási sikerű albuma, a Rebel Soul után visszatért First Kiss című lemezével, ami már elérhető itthon is.

A három évvel ezelőtti sikereknek köszönhetően Kid Rock körbeturnézhatta a világot és rajongótáborát még nagyobbra duzzasztotta - már ha ez még lehetséges. Így a „$20 Best Night Ever Tour” keretén belül 550.000 ember előtt állt színpadra. A turné annyira feltöltötte energiával a zenészt, hogy rögtön neki is ült, hogy új dalokat írjon a következő albumára. Így született meg a First Kiss, melyről az első single a címadó dal, és a hozzá készült klip nézettsége már három milliónál jár.

2015-re még az előzőnél is nagyobb szabású turnét tervez korunk egyik legnagyobb előadója, aki mostanra megkerülhetetlenné vált nemcsak saját műfaján belül, de világszerte a pop-rock hallgatók számára is. A elkészült zenének Kid Rock volt a producere is, így egészen biztos, hogy aki az elmúlt 25 évben kedvelte a zenészt, az most sem fog benne csalódni! Tizedik albuma ugyanis telis-tele van slágergyanús nótákkal, remek refrénekkel és némi békebeli amerikai nosztalgiával.

kidrock_firstkiss_small.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr887232603

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.03.03. 17:52:09

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.03. 14:03:03

jól sejtem nem a régi jó rap rock vonal, hanem az újabb (naaaaaaaaaagyon gyenge) country rock szar ez is?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2015.03.03. 14:27:08

@doggfather: jól sejted.

Azt meg nem értem, hogy az All Summer Long miért a világ egyik legnagyobb slágere... ráadásul nem is tikoltan Sweet Home Alabama.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.03. 15:55:47

@Bruti:

akkor már nem is érdekel.

1. mert az összes rádió kb sz.rrá játszotta.

Még az utolsó baz megyei falurádió is.

Egyébként nem rossz feldolgozás az tény.

2. mert usában nagy sláger volt, és tudjuk, hogy ők játszanak VILÁGbajnokságot is egy olyan játékból ahol csak amcsi csapatok indulnak (kosár, hoki, amcsifoci).

mikka 2015.03.03. 18:34:41

Azért a Nickelback Photograph dalát sikerült újraírni :) majdnem egy az egyben.
Kid Rock egy svindler de jól eladja magát..zeneileg és eredetiségben, de szerintem emberségben is egy nagy kövér nulla..
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum