RockStation

Hírek a Nekrofília háza-tájáról

2015. március 04. - sunthatneversets

nekrofilia_infernal.jpg

Idén lesz 10 éves a Nekrofília és nem igazán tétlenkedtek ezek alatt az évek alatt. Itthon nem sok figyelmet kaptak ugyan, de a német SFH-Records gondoskodott arról, hogy underground szinten világszerte ismerjék a nevüket.

A csapat idén 2 új anyaggal is jelentkezik. Az első március vége fele várható és az Infernal Decay címet kapta. Ezen a korongon 6 új és 1 régi dal lesz hallható. Ezt a lemezt ketten vették fel (Kerekes Tamás - gitár és Tóth József szintén gitár) így dobgép hallható rajta. Ezen az anyagon mutatkozik be az új énekes is.

A második anyag pedig egy "szülinapi" kiadás lesz, amin szintén új dalok hallhatóak majd. A csavar az egészben az lesz, hogy a második anyaggal ismét koncertképes lesz a zenekar és szeretnének is majd több koncertet adni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr237239213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum