RockStation

Júniusban jön a Muse új lemeze

2015. március 12. - sunthatneversets

dronesmuse.jpeg

2015. június 8-án visszatér a Muse Drones című, hetedik stúdióalbumával, melyet a zenekar és Robert John „Mutt” Lange közösen producerelt. A 12 számos nagylemez első single-je a Dead Inside című dal lesz, mely a március 23-i héten jelenik meg, me este 7-kor pedig saját Youtube csatornájukon mutatják be az album egy újabb dalát, a Psycho-t. Albumborító és a lemezre kerülő dalok címei hajtás után.

muse_drones.jpg

Az albumra az alábbi dalok kerülnek:

1. Dead Inside
2. [Drill Sergeant]
3. Psycho
4. Mercy
5. Reapers
6. The Handler
7. [JFK]
8. Defector
9. Revolt
10. Aftermath
11. The Globalist
12. Drones

Update: Alább pedig a vadiúj dal, a Psycho, ami meglehetősen erősnek tűnik így többszöri hallgatásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr737261793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Treeger 2015.03.13. 11:56:52

Jó a dal. De: van benne egy kis Depeche Mode, főleg a Personal Jesus riffje. A vokálban a torzított hang mintha Manson lenne. A dallamvilág olkyor 70-es éveket idézi.
Beugrott a MASH film (talán MSP Suice feldolgozása miatt), illetve a vietnami feeling, egy picit az Acéllövedékek Hartman őrmestere.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum