RockStation

Idén új Tisztán a Cél Felé lemez...

2015. március 13. - csubeszshuriken

5449641396_3c89d7b796.jpg

Tavaly ünnepelte tizedik születésnapját a Tisztán a Cél Felé zenekar. Az egri hardcore élet oszlopos tagjai pedig mivel emlékezhetnének erre méltóbban, mint egy új nagylemezzel, ami sorban az ötödik lesz a zenekar életében. A jubileumi lemezhez pedig - a zenekar facebook oldalán szépen sorban érkező új számokat látva - meghívták a legtöbb barátjukat és zenésztársukat közreműködőnek. Így az albumon az eddigi előzetesek szerint Boston Klinika, AMD, Beholder, Tango Underground, Tizedes meg a Többiek és Replika tagok is feltűnnek. A leginkább hagyományőrző zenekarok közé tartozó egri négyes zenéje továbbra is járja a kijelölt utat, a klasszikus régi sulis hardcore, és főleg a magyar punk színtér legjellegzetesebb bandáit követve. Az itt hallható egyik új szerzeményben éppen Böske vendégszerepel, az egykori Necropsia és a jelenlegi Beholder frontembere.

A Tisztán a Cél Felé zenekar egyébként hamarosan fellép Budapesten, többek között a Bandanas és a Social Free Face társaságában a KVLT-ben március 28-án este. A zenekar szinte minden nagyobb hardcore zenei eseményen képviseli magát, és hitelességüket, hogy mennyire élik életmód szintjén a zenei irányzathoz hozzátapadt pozitív szemlélet - illetve esetükben Krisna tudatú hozzáállást - mi sem bizonyítja jobban, minthogy fellépéseikre melegen tartó edényekben, főtt vegetáriánus étellel érkeznek, amit a koncertek alatt barátaik nyomnak a résztvevők kezébe egy mosollyal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr487264937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum