RockStation

Új Deez Nuts videó és album előzetes...

2015. március 13. - csubeszshuriken

orig_deez_nuts.JPG

Itt második videó, a hamarosan megjelenő új Deez Nuts lemezről, ami az ausztrál srácok negyedik nagylemeze lesz, és a Word is Bond címet fogja viselni. A videó egyébként Melbourne városban készült az év elején, és vágás nélkül, egyben vették fel, mégpedig az énekes JJ Peters utcájában. Az új lemezről pedig állítják, sokkal agresszívebb és gyorsabb lesz, mint az előzőek. Pályafutásuk legkeményebb albumával készülnek kijönni a srácok, még valamikor az év első felében.

A zenekar egyébként kicsit több, mint egy évvel ezelőtt járt nálunk Budapesten, és hamarosan megint tiszteletüket teszik. Május 13-án ismét az A38 hajón találkozhatunk velük, a szintén új lemezes Stick to Your Guns, a Trash Talk, és a Being As An Ocean társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr567264615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum