RockStation

Lezárulni látszik a Tool pere, folytatódhat a munka az új albummal

2015. március 16. - sebiszabi

toolband_638.jpg

Úgy tűnik, hogy végre lezárul a Tool 2007-ben kezdődött bírósági ügye, mely anno még azért kezdődött, mert a zenekar egyik barátja azt állította, hogy ő készítette az egyik művészi képet a zenekar számára. A sztori ott kezdett bonyolódni, hogy a cég, amit a zenekar bízott meg azzal az egyetlen feladattal, hogy képviselje a zenekart az ilyen jogi ügyekben, a banda ellen fordult és beperelte őket az ügy technikai részletei miatt. Természetesen a Tool is jogi útra terelte a dolgot a biztosítási cég ellen, ami most ért véget - jó hír, hogy a banda számára kedvezően. 

Adam Jones, a banda gitárosa szerint az egész ügy "ronda és szégyenletes" volt. Továbbá azt is nyilatkozta, hogy az egyik zenésztársuk súlyos betegsége is akadályozta, hogy új Tool album szülessen. Természetesen nem nevezte meg, hogy kiről van szó, de azt elmondta, hogy komoly és nagyon ijesztő betegségről volt szó.

Az új albummal kapcsolatban megemlítette, hogy több, mint tíz dal van változó készültségi állapotban az instrumentális szekció részéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr57274775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum