RockStation

Megjelent The Trusted One első videóklipje

2015. április 03. - sunthatneversets

the_trusted_one.jpg

A Get Back címre hallgató dal az elsőszülött gyermek a budapesti, The Trusted One zenekartól. Vagy inkább elsőszülött nagyszülő? Ugyanis a klip főszereplője egy 81 éves idős férfi, aki a korához képest jól hozza az alakításokat.

A klip alap koncepciója a kiégési szindróma, illetve a múltra vágyódás képi világának megteremtése volt, mindezt egy erős metalcore zenével aláfestve. A tagok úgy gondolták, hogy egy idősebb férfi szerepében ezt jól lehetne reprezentálni.

The Trusted One egy frissen alakult formáció, 2014. december óta létező, azonban nem tétlenkedő csapat, hiszen március óta az országban turnéznak egész tavasszal, valamint egy új szövegvideót hoznak a nyilvánosság elé hamarosan. Legközelebb április 10-én láthatjátok őket élőben Budapesten, a Filter Klubban, a Sorrow is a Sage és a Nots zenekar társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr737335234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum