RockStation

Újabb Anna and the Barbies őrület a Barba Negrában!

2015. április 17. - sunthatneversets

anna_the_barbies_2015.jpg

Nem telhet el sem ősz, sem tavasz, sőt, semmilyen évszak, hogy Annáékkal ne találkozzunk a Barba Negra Music Clubban. '15 tavaszán, április 18-án is találkozhatunk a zenekarral, akik elmondásuk szerint még őrültebb tempóra kapcsolnak. Hogy mindez mit is jelent, az majd kiderül, addig is lehet készülni, és várni az új találkozást.

Ha van banda, mely a stoptáblával még csak köszönőviszonyban sincs, az az Anna and the Barbies. Jöhet szülés, vendégeskedés, televíziós szereplés, a csapat egyszerűen megállíthatatlan. Játszottak már világsztárok előtt, készítettek Óz-adaptációt és persze egy-egy akusztikus fellépéstől sem ijednek meg, mi közben egyre többet hívják őket külföldre is. Kreativitásuk felől nincs kétség, minden koncertjük valami egyedi, különleges élményt nyújt. A 10. születésnapját tavaly egy fergeteges Syma-s őrülettel ünneplő zenekar ráadásul mintapéldája lehetne, hogy hogyan kell végigjárni minden kis lépcsőfokot a siker felé vezető úton, hogy aztán teljesen jogosan arassák le a babért koncertről koncertre. A fesztiválszezon megnyitása előtt a tavasszal még körbejárják kedvenc klubjaikat is Annáék, és egy igazi nagy durranás is várat magára, amikor is visszatérnek jól megszokott helyszíneik egyikébe, a Barba Negra Music Clubba, hogy legnagyobb tavaszi koncertjüket prezentálják április 18-án a nagyérdeműnek. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr767374248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum