RockStation

Nyughatatlan southern rock Szegedről - megjelent a Dungaree második EP-je!

2015. április 20. - sunthatneversets

dungaree_1-1.jpg

Final Yell címmel jelenítette meg második EP-jét a négytagú szegedi southern rock formáció, a Dungaree. A blues-os alapokra fektetett, nyughatatlan gitárriffek továbbra is a zenekar védjegyei maradtak, a dalok mögötti életérzést pedig Horváth Zoltán gitáros az alábbi hívószavakkal fogalmazza meg: kamion, szakáll, kockás ing, sör.
Gyorsan történnek a dolgok az alig egyéves csapat körül; a korábban több zenekart megjárt tagok egy pillanat alatt megtalálták a közös hangot, gőzerővel kezdtek dalokat írni és koncertezni. Bemutatkozó EP-jük tavaly ősszel jelent meg, amelynek most érkezett meg a folytatása.

A Dungaree először élőben április 21-én mutatja be az új EP-t a Kuplungban, hazai pályán, Szegeden pedig április 25-én szombaton a Rongy kocsmában.

dungaree_finalyell.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr37382432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum