RockStation

Szeptemberben tényleg elindul a munka az új Rammstein-albumon

2015. június 28. - sunthatneversets

rammstein.jpg

A Rammstein énekes Till Lindemann és a Hypocrisy frontember Peter Tägtgren együttműködésből született Lindemann bemutatkozó lemeze a héten jelent meg Skills In Pills címmel. A svéd muzsikuszseni egy interjúban már elmondta, hogy bár szeretnék, ha az együttműködés folytatódna, de Till Lindemann-nak a Rammstein ügyeire kell majd fókuszálnia, akik szeptemberben kezdik meg az új lemezen a munkát.

Mindezt most a Rocksverige-nak adott interjújában az énekes is megerősítette. "Összejövünk majd szeptemberben, de előbb egy új próbatermet kell találnunk. A Knaack club-ot (Berlin), ahol próbálni szoktunk bezárták a szomszédok, meg néhány baromság miatt, így új hely után kell néznünk.... Megint lemegyünk az alagsorba és újra produkálunk valami újat. Nem mondom, hogy ez nekem maga a pokol, de néha tényleg nehéz ez a szituáció. Hat különböző ember, különböző egoval és elképzelésekkel. Megéri ez manapság? Úgy értem aztán a rajongók meg letöltik és gyorsan elfogyasztják a dolgot. De ugyanakkor azt is tudom, hogy egy csomó rajongó meg vágyik egy új lemezre." 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr607579466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum