RockStation

MeXXXikói mészárlás a Showbarlangban!

2015. június 29. - csigaur

urtikaria_anal.jpg

Porngrind.Gore.Malacvisítás. Röfögés. Tuka-tuka. Ha bármit is jelent neked valami, az előbb említett szavak közül, akkor kedd este a budapesti Showbarlangban a helyed! Hogy miért? Hajts!

Hála égnek, hogy van Csehországban egy Obscene Extreme nevű fesztivál. Ilyenkor jó esély van rá, hogy valaki előtte vagy utána leszervez onnan pár zenekart Magyarországra. Szerencsére, a mexikói Urtikaria Anal is jelen lesz majd, de a gore paradicsom előtt Budapesten fog röfögni egy kicsit. Új-Kaledóniából érkezik még a Analkholic, akiket eddig még névről sem hallottam.... Magyar része is lesz a dolognak, a Gecinyelő és a Paediatrician zenekarok személyében. A beugró nevetséges 500 forint, az élmény viszont megfizethetetlen!

Az eseményt itt tudod jelölni.

urtikafly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr257583740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum