RockStation

Bemutatkozik a gyulai Hexotol

2015. augusztus 07. - sunthatneversets

hexotol.jpg

A gyulai Hexotol zenekar idén alakult. Eleinte még csak hárman voltak (Gergely László, Deák Máté, Pomucz Richárd), de az általuk elképzelt hangzáshoz kelleni fog még egy gitáros. Rövid keresés után csatlakozott hozzájuk Vicze Viktor, így vált teljessé a banda.

2015 tavaszán már Varga László pengette náluk a basszushúrokat. Metál zenét játszanak, magyar szöveggel, ordibálós-énekes részekkel, ütős szólókkal. Röviden így jellemzik zenekarukat. Mindenképpen magyar nyelvű szövegekben gondolkodnak és csak saját dalokat játszanak.

Az első dalukat teljes mértékben otthon vették fel, a videó a próbateremben készült. A második, dalszöveges videót két hete mutatták be. Hamarosan újabb dalokkal jönnek, hogy kicsit átfogóbb kép alakulhasson ki róluk. Még ebben az évben szeretnének egy nagylemezt is összehozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr407687554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum