RockStation

Különdíjas a Hot Beaver Jared Dines nemzetközi tehetségkutatójában

2015. augusztus 25. - sunthatneversets

hot_beaver_15.jpg

2015. augusztus 20-án zárult le Jared Dines amerikai multi talentum zenész/humorista tehetségkutatója, amit Battle Of The Bands néven hirdetett meg. Jaredet vicces videóiból, mint például "10 klasszikus riff 10 stílusban" vagy "A metál 10 stílusa" ismerhetjük, Ő az egyik legnézettebb rock/metál zenével kapcsolatos blogger/vlogger a nemzetközi közösségi médiában.

A világ minden pontjáról jelentkeztek zenekarok, több mint 500 videót beküldve, köztük a budapesti Hot Beaverrel; akiket egy csodálatosan sikerült szentesi buli józanodási periódusa után szinte földhöz vágott a hír:
"Reggel félszemmel néztem a telefonom és a zenekari facebookra jöttek üzenetek külföldiektől, hogy Jared ajánlott minket és hogy imádnak. Szoktunk néha ilyeneket olvasni, de havi kettőt, nem napi négyet" - mondta Sexy, a zenekar vezetője, basszusgitárosa. "Bencével az énekesünkkel beküldtük a "Static Matter" című dalunk videoklipjét az esélytelenek nyugalmával, de hogy őszinte legyek, már el is felejtetem, hogy ide is jelentkeztünk" - nevet.

"Jaredet nagyon régóta figyeljük és nagyon szeretjük, hiszem legalább annyira "idióta", mint mi. Igazi metál fan, nagyon jól megfogja a különböző stílusok jegyeit és még mielőtt valaki megsértődik a kedvence kifigurázásán, gondoljunk bele, mekkora alázat kell ahhoz, hogy ennyire jól és hitelesen meg tudja szólaltatni a különböző stílusokat."

A különdíjasok videója ITT látható. "A Hot Beaver elsőként van kiemelve, amire nagyon büszkék vagyunk, nem mellesleg, hogy elég sok kommentelő osztja Jared véleményét. Megőrülés!"

Hogyan tovább?
"Egy pályázat végkifejletét várjuk és kiderül, hogy folytatjuk az évet, stúdióban vagy a próbatermünkben fogjuk felvenni a nagylemezünket, melyen igazi zenei csemegékkel találkozhat a hallgatóság. A felvételi lánc másik oldalán Lukács Peta fog ülni, ez viszont 100%!" - mesélt a tervekről Sexy.

A srácok országszerte több helyen felbukkannak az ősz folyamán az Angertea és Dungaree zenekarok társaságában, akikkel egy őrületes telt házas "ismerkedő bulit" toltak Szentesen a múlt hétvégén. Érdemes figyelni ezt a triót, mert egy igazi élő power packot kap a szerencsés, aki ellátogat ezekre az eseményekre; "Ja és szeptember 5-én játszunk a Death To Summer III fesztiválon a Dürer kertben, közvetlenül a the Grenma előtt, ott a helyetek, o yeah!. "Toljátok a rockot, keressétek a zenekarokat, válasszatok ti, ne engedjétek hogy megmondják nektek mit hallgassatok és járjatok le koncertekre, hiszen rengeteg jó nő és több ezer liter sör vár Titeket az őszi szezonban is! Tartsuk életben az undergroundot, segítsünk egymáson!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr157732156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2015.08.25. 07:42:21

Ez a dal semmilyen szinten nincs túlokoskodva, viszont tök jó.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum