RockStation

A texasi Austinban két dalig tartott a Motörhead koncertje

2015. szeptember 02. - sunthatneversets

lemmy.jpg

Azok után, hogy Lemmy rosszulléte miatt Salt Lake City-ben 4 dal után véget ért a Motörhead koncertje, Denver-ben pedig nem is lépett színpadra a zenekar mindenki reménykedett benne, hogy a texasi Austin-ban már minden rendben megy. Mert ugye az előzőekben felsorolt két város, mármint Salt Lake City és Denver magasan fekszik, ritkább a levegő és ez viselte meg az énekes/basszusgitárost, de mivel Austin sokkal alacsonyabban fekszik, így gond nem lehet. (Fotó: Réti Zsolt)

Hát sajnos nem így lett. Itt is rövidke koncert kerekedett a Motörhead fellépésből, két dal után levonult a zenekar, mert Lemmy nem érezte jól magát. Ezek után már erősen kérdéses, hogy ma San Antonio-ban lesz-e koncert vagy az egész turnét lemondják, mert ennek így semmi értelme nincs, az teljesen biztos.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr127752472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bafana 2015.09.03. 14:43:33

Lemmy egy orvosi csoda. Vagy tíz ember viszkiét itta meg már élete során.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum