RockStation

Állítólag Randy Blythe kapott néhány pofont Írországban

2015. november 10. - sebiszabi

randyblytheartisan2015_638.jpg

November 9-én Dublinban adott koncertet a Lamb Of God, de ami miatt ez emlékezetes marad, hogy a koncert előtt egy nagyjából öt főből álló csoportosulás megtámadta a banda frontemberét, a Randy Blythe-ot. Ahogy az Instragramján írta: 

A koncertet megelőző este kimentem a városba, hogy néhány hosszú záridejű képet csináljak, mint ez. Ekkor tűnt fel az 5-6 tinédzser srác (16-18 évesek lehettek), akik kapucnis pulcsiban és melegítőnadrágban voltak és körbeálltak. Na fasza - gondoltam - kezdődik és elkezdtem gyorsan kisétálni a zsákutcából, ahol a fényképet csináltam (a legjobb hely a fotózásra, mit?) és közben próbáltam a szememet a srácokon is tartani. Ekkor az egyik gyerek elkapta a bal oldalamat és hirtelen hátulról fejbevágott talán valamilyen bottal. Néhány másodpercre csillagokat láttam, aztán hallottam egy kocsit dudálni, egy taxisofőr volt az, aki a srácokra dudált. Ez idő alatt felálltam és gyorsan le tudtam rázni a kis pöcsöket. Ha taxis nem jön (köszönöm, akárki is vagy), valószínűleg esélyem sem lett volna a kis szarzsákokkal szemben. A szemüvegemnek most annyi, de legalább van kontaktlencsém. Amúgy azért jól vagyok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr568067120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum