RockStation

Borknagar szakállolaj? Igen, most már ilyen is létezik!

2015. december 16. - theshattered

Borknagar.jpgA legutolsó dolog, amire gondolnánk egy ilyen morcosszemű skandináv zenekartól, hogy a szokásos póló/pulcsi/hanganyag/csecsebecse merch kombón túllépve egy ilyen szokatlan ötlettel állnak elő. És mégis.

Ilyenkor bátran állíthatjuk, hogy élet csupa meglepetés. Maga az ötlet még jól is jöhet, hiszen a nordikus arcok jó része szőrösebb, mint egy medve, viszont azt már előre sejthetjük, hogy valami oka van ennek a láthatóan ártalmatlan kedvességnek.

rdcl_collabs_borknagar_beard_oil_2.jpg

Az indok nem más, mint a 10. stúdióalbum, a Winter Thrice megjelenése. A Raedical nevű cég által gyártott limitált darabszámos pipere egy szépséges kézzel készített dobozban szerezhető be a vállalat honlapjáról.

Szóval ha a Borknagar megszállotja vagy, vagy csak úgy érzed, hogy a szakállad mindenképp ápolásra szorul, IDE kattintva 20 euró + pk fejében már magadénak is tudhatsz egyet. Tuti vétel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr898176436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum