RockStation

Down for Whatever - Új klip, januárban az Ignite előtt

2016. január 04. - sunthatneversets

down_for_whatever_2.jpg

Egy hosszú és tartalmas év áll a Down For Whatever mögött. Ezt mutatja a nemrégiben megjelent Alpha & Omega című EP is, melynek dalaihoz kivétel nélkül készítettek videó anyagokat a srácok! De a zenekar tagjai karácsony tájékán sem pihentek, ugyanis forgattak a Better To Be Alone című számuk akusztikus változatához egy egyhelyszínes videóklipet.

“Még januárban írtuk meg ennek a dalnak a teljes zenekaros, keményebb változatát és úgy gondoltuk, hogy szép keretbe tudjuk zárni az évet ha ezt az átdolgozást így az ünnepekre időzítjük! Ugyan lágyabb a hangzás mint amit tőlünk megszokhattatok, de talán így karácsonykor pont tökéletes. Ezzel a dallal szeretnénk kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek!” - mesélte el Diószegi Kiki, a banda énekese.

Amúgy a Down For Whatever-el a január 29-i Barba Negra-s Ignite turnézáró koncerten találkozhattok, ugyanis ők fogják megalapozni a hangulatot közvetlenül az Ignite előtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr528233902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum