RockStation

Hallgasd meg a Temple of Evil új lemezét

2016. január 08. - sandroo

12346591_1108144545862297_6074716115265370715_n.jpgBevallom, sajnos eddig nem ismertem a ciprusi, black metálban utazó Temple of Evil nevezetű formációt, de mivel pár napja jelent meg a The 7th Awakening című új anyaguk, gondoltam adok nekik egy esélyt....és milyen jól tettem. 

Nekem elsősorban nem a black metal jut eszembe, ha Ciprusra gondolok, legalábbis eddig nem így történt. A közel háromnegyed óra hosszúságú The 7th Awakening meglepően ötletes és jó hangzással ellátott (bár ezen műfajban ez nem mindig előny, de ebben az esetben nincs probléma ezzel) lassabb, dallamosabb, de közben hagyománytisztelő - ha lehet ilyet mondani - megközelítése az említett stílusnak. A nyolc tételt tartalmazó lemezben megvan minden, hogy visszatérő vendége legyen a sötét zenéket kedvelők lejátszási listájának. Az album amúgy a Deathhammer Records gondozásában jelent meg. Tessék megízlelni a fekete fémet, besötétített szoba és fejhallgató, illetve esti séta mellé ajánlatos a felhasználása. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr708250602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum