RockStation

A VH1 beszűnteti a That Metal Show sugárzását

2016. január 20. - theshattered

that-metal-show-logo.jpgAz idei évre végre juthatna már valami jó hír is. Szerencsére most nem egy újabb zenészlegenda haláláról kell beszámolnunk, de az elmúlás itt kísért ebben a cikkben is. Ezúttal a legendás That Metal Show átmeneti végéről van szó, legalábbis reméljük, hogy minél rövidebb ideig tart majd a hiátus.

A That Metal Show-ról már az olvasók nagy része biztosan hallott. A 2008 óta folyamatosan zakatoló TV műsorban úgyanúgy megfordultak a gitárzene legnagyobbjai, mint a feltörekvő zenekarok képviselői.      Eddie Trunk, Don Jamieson és Jim Florentine, a 125 részt megélt TV adás műsorvezetői a következő közleményt adták ki tegnap:

tms1.jpg
"Üzenet a That Metal Show hűséges rajongóinak Eddietől, Jimtől és Dontól:
Sajnálattal kell tudatnunk, hogy a VH1 Classic nem fog több adást leadni a That Metal Show-ból. Hihetetlen nyolc év áll mögöttünk, a különkiadások mellett körülbelül 125 részt adtunk a világnak. Elképesztő volt a fogadtatás mindenütt a világon, örökké hálásak leszünk a műsort szerető rock és metal fanok támogatásáért. Nélkületek nem juthattunk volna el erre a szintre! Külön köszönjük a nagyszerű stábnak mind NYC-ben, mind Los Angelesben, Jeff Baumgardner producernek és a VH1 minden vezetőjének. És végül köszönjük a zenekarok százainak, akik emelték a műsor fényét, akik szívesen osztották meg velünk a sztoriaikat és persze a sok-sok jó pillanatot. A rocktörténelem legnagyobb neveitől kezdve a feltörekvő bandákig mindenkinek hálásak vagyunk, hogy részesei voltak a műsornak.
Természetesen mindennél jobban szeretnénk, ha a That Metal Show továbbra is életben maradna. A VH1 Classictól megkaptuk a műsor jogait és már keressük is az adás új otthonát. Nem tudjuk, hogy végül hol kötünk majd ki, de a lehető leghamarabb vissza szeretnénk térni a stúdióba és persze az otthonotokba is. De addig is, ha láttok minket valahol, nyugodtan köszönjetek ránk!
Köszönjük, hogy ennyi év után is kitartottatok mellettünk! Ha bármilyen hírrel tudunk szolgálni, azonnal tudatjuk veletek!"

A találgatások már elindultak, hogy merre lenne érdemes folytatnia a műsornak, de még egyelőre semmi új info nem került ki a fiúktól. Ahogy elmondták: azon is csodálkoznak, hogy egyáltalán eddig a VH1-nál tudtak maradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr778287812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tora_3X 2016.01.22. 14:24:50

Hali Mindenkinek!

Most olvastam a cikket, drukkolok nekik, (szerintem ezzel nem vagyok egyedül) hogy minél előbb új otthonra lelnek és ott tovább üthessék a fémet...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum