RockStation

A Motörhead dobosával éled újjá a Thin Lizzy

2016. január 21. - sunthatneversets

Mikkey Dee.jpg

A Thin Lizzy, mint zenekar pár éve már Black Star Riders néven futott, a tagok így akarták jelezni, hogy nem a névből kívánnak megélni a jövőben. Idén márciusban viszont 40 éve lesz, hogy megjelent a zenekar alapműve, a Jailbreak, mely többek között a The Boys Are Back In Town című klasszikust is rejti. Ráaadásul idén januárban volt harminc éve, hogy a zenekar emblematikus frontembere Phil Lynott elhunyt. Ezen évfordulók okán a zenekar aktivizálja magát. 

A régi tagságot Scott Gorham gitáros és Darren Wharton billentyűs képviseli, az énekes szerepkörében továbbra is az ex-The Almighty torok Ricky Warwick áll, és Damon Johnson maradt a másik gitáros. A basszer kilétéről még nincsenek információk, viszpont a dobok mögött egy igazi nagyágyú, a Motörhead most már azt kell mondjuk sajnos volt dobosa Mikkey Dee ül majd. A zenekarnak több fesztivál fellépése is lesz idén.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr228298428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum