RockStation

Hallgasd meg a Wolfmother legújabb, Victorious című lemezét

2016. február 14. - sandroo

wolfmothervictorious.jpgA gömb akác frizurájú Andrew Stockdale vezette ausztrál Wolfmother negyedik lemeze február 19-én jelenik majd meg, mégpedig Victorious címmel. A jó hír számunkra az, hogy most már az album teljes egészében végighallgatható, tehát nincs más dolgod, mint a tovább gombra kattintani, és hardrokkolni egy jót.


A tíz dalt tartalmazó Victorious lemez felvételei a  Henson Recording Studióban készültek Los Angelesben. A lemez producere pedig az a Brendan O'Brien volt, aki már olyan bandákkal dolgozott együtt, mint a Pearl Jam, az AC/DC, a Mastodon, vagy a Soundgarden. Szóval érzi heavyt és benne van a lábában a boogie, Így a lemez színvonala előre borítékolható is szerintem. A stúdiófelvételek során Stockdale énekelt és gitározott, ami eddig nem túl meglepő, viszont a basszustémákat is saját maga játszotta fel. A dobokat pedig Josh Freese (Nine Inch Nails, Perfect Circle) és Joey Waronker répázza a lemezen. Az eddig főleg basszer poszton tevékenykedő Ian Peres a billentyűs hangszerekért felel az új anyagon. Ennyi infó szerintem bőven elég, nem húzom tovább az időt, íme a Victorious. Legyen táncz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr628388662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum