RockStation

No Regret Fest, harmadszor

2016. február 26. - sunthatneversets

justice_a4.jpg

Nyolc zenekar, négy külföldi fellépő, egy újjáalakulás - nem csak hardcore punk minifesztivál, de feltehetően a stíluson belül az év legnagyobb szabású eseménye is a március 26-án megrendezendő No Regret Fest III.

Pont most márciusban lesz nyolcadik éve annak, hogy a 2000-es évek európai hardcore punkjának egyik legnagyobb neve, a belga Justice 2008-ban feloszlott. Az elmúlt pár évben azonban újra koncertezni kezdtek, így a No Regret Fest headlinereként ismét fellépnek Budapesten – korábban 2007-ben jártak a Kultiplex kistermében a True Colors és a War Hungry társaságában. Az alkalom kihagyhatatlannak ígérkezik, hiszen az újjáalakulás esetükben szórványos koncerteket jelent csak, bár tavaly kiderült, hogy új kislemez is érkezik majd valamikor, úgyhogy akár új dalokat is elcsíphetünk a klasszikussá érett, NYHC-iskolás, Underdog-szakos himnuszaik mellett.

Velük együtt visszatér Budapestre a True Colors énekese, Packo is, ezúttal a Justice és Dead Stop tagokkal felálló Not Afraid élén, Németországból pedig a kifejezetten Justice stílusú slágereket író Dogchains és a metalos hangzású Peace Of Mind csatlakozik a bulihoz. A 2007-es hangulatot erősíti majd az is, hogy az egyik akkori hazai előzenekar, a Hold X True többéves szünet utáni újjáalakuló koncertjét is itt adja majd, mellettük pedig az elmúlt hónapokban jobbnál jobb anyagokkal bemutatkozó For Good, Contra és Touch is fellépnek. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr788418844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum