RockStation

Ott dübörög benned - Hallgasd meg az AllSuckAll bemutatkozó kislemezét!

2016. március 02. - theshattered

allsuckall.jpgAz egri illetőségű, volt Psychogang tagokból (is) verbuválódott AllSuckAll (ejtsd: álszakáll) elkészítette a legújabb videóját az Ott Dübörög Benned című dalára. A mostanában akár a Nomad előtt is elcsíphető zenekarnak ez a második klipes nótája, kattintás után a többi szerzeményt is jól fülügyre veheti mindenki.

Mire számítson az, aki meghallgatja a három nótát? Alapvetően modern felfogású, mocskos gitárokra épített, de abszolút közönségbarát rock/metal zenét, amibe nagyon könnyen bele lehet szeretni. Ha szereted a magyar vonalról a Rómeó Vérzik, vagy a Road zenéjét, de hiányolod a koszt és súlyt az ottani gitárokból, akkor van egy új kedvenced!

Amennyiben bejött a muzsika, akkor március 11-én irány a kazincbarcikai Diamond Klub, de a zenekar Facebook oldalán minden friss infóról és koncertről azonnal értesülhettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr648432960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum