RockStation

Már íródik az új Devin Townsend album anyaga

2016. március 23. - theshattered

devin_townsend_20141.jpgNem mondhatnánk, hogy most volt (sőt, egész pontosan 2014-ben történt), amikor Devin Townsend új anyaggal jelentkezett. A hiperaktív gitárhuligán akkor egy dupla albumot jelentetett meg, ez volt a Sky Blue / Z2 páros. Örömmel jelenthetjük, hogy hamarosan itt a következő termés, melyet Devin apánk néhány Twitter bejegyzésben is megerősített.

Az új lemez a Transcendence címet fogja kapni, melyről egyelőre még nem sokat tudni. Annyit már tudunk, hogy a stúdiózás még nem kezdődött el, de az anyag valószínűleg még idén a boltok polcain fog csücsülni. A tweetek alapján egy nyugodtabb, atmoszférikusabb korongot várhat a hallgató, de erről bizonyosodjatok meg személyesen:

 

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr558519038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum