RockStation

Fat Fingers - az amerikai-osztrák-portugál blues-funk-rock csapat végre Pesten!

2016. március 29. - rockstation

fat_fingers_promokep.jpg

Április 7-én végre hazánkban lép fel a bécsi székhelyű, de amerikai és portugál tagokat is a soraiban tudó Fat Fingers! A két dobossal operáló csapat arcátlanul laza, huszonegyedik századi, sokszor elszállós, mégis feszes rockandrollt játszik, őserejű blues és funk témákkal, kicsit mediterrán hangulattal fűszerezve.

A feszültségoldó indie-blues-rock ’n ’roll csapatot valahogy úgy érdemes elképzelni, mintha egy meglehetősen péntek esti chillbe került Calexico jammelne Hancock témákat és blues riffeket egy angol indie rock bandával. Valami ilyesmire számíthatunk majd a Dürer Kert kistermében.

Hazai részről a tökös rakendrolt a bluessal és a grunge-dzsal keverő Amberjack tolja fel az adrenalinszintet! A csapat szülinapi műsorral, új dallal és vendégekkel „támad” – a kőbányai zenesulis arcok valami különlegessel készülnek… Az estet pedig a fiatal, de szemtelenül profi százhalombattai Somebody Call 911 nyitja - lüktető, szenvedélyes indie rockjuk pörgeti majd fel a népet! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr98532374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum