RockStation

Új lemezzel és videóval jelentkezett az Arkhé

2016. március 30. - sandroo

01arka5555.jpgAnnak idején már beszámoltunk róla, hogy a Sear Bliss-ből jól ismert Nagy András egy új szólóprojektet keltett életre, amelyet Arkhē névre keresztelt és amely banda a napokban jelentkezett a bemutatkozó albumával. A debütáló lemez március 24-én jelent meg Λ címmel, ráadásul itt van egy szintén új videó is a bandától. Yeah!


A szóló projektből mára egy négytagú formáció kelt életre, ahol Nagy András mellett Scheer Viktor /gitár, Scheer Milán / basszus, szintetizátor és Ziskó Olivér / dobok szerepelnek. Az Arkhé bemutatkozó lemeze digipack CD formában a Nail Records gondozásában lát napvilágot meg itthon, a nemzetközi terjesztést pedig az angol Plastic Head kiadó végzi. A Fergeteg hava című dalhoz készült videóklipben a banda már a fent említett összeállításban látható. Az Λ című bemutatkozó albumra 8 saját szerzemény került fel, bónuszként pedig a Napalm Death Scum című himnuszának feldolgozása. András pár infót is megosztott velünk a lemezzel és a Sear Bliss-el kapcsolatban is.

"Fontos megjegyezni, hogy mindegyik szám teljesen más zenei stílust képvisel. A lemezanyag megszületésének oka is az volt, hogy a Sear Bliss határain jócskán túllépve, különféle zenei stílusok felhasználásával készítsem el első saját lemezemet, az adott hangulathoz megfelelő zenei eszközök segítségével. Ezért a klip senkit ne tévesszen meg, ez csak az egyik dal a 9 közül! "
11973_1063816063664272_3284143395108716149_n.jpg"Friss hír a Sear Bliss háza tájáról, hogy a banda ismét aktív koncertezés terén. Húsvét táján egy holland-német miniturnén megünnepeljük az első nagylemez, a Phantoms 20 éves jubileumát - teljes egészében elő is adjuk a lemezt. Hazai pályán is megtekinthető lesz a különleges előadás, mégpedig Budapesten a Marduk előtt április végén, illetve a körmendi Total War fesztiválon, de lesznek egyéb fesztivál és klub fellépések itthon és külföldön egyaránt. A jubileummal kapcsolatos hír, hogy a holland Cosmic Key Creations megjelenteti a Phantoms lemezt bakeliten, 500 példányban, remaszterelt hanggal. Továbbá az Eternal Recurrence című utolsó nagylemezünk is kijön bakeliten. Mindkét lemez még húsvét előtt forgalomba kerül."
1012851_1065043803541498_7365242453038904441_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr428544504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum