RockStation

Megvan a NAGY-SZÍN-PAD! három döntőse!

2016. május 10. - sunthatneversets

nagyszinpad.jpg

Véget ért az elődöntő-sorozat, a 25 tagú szakmai zsűri és a közönség a Bagossy Brothers Companyt, a Bohemian Betyarst, és a Run Over Dogst juttatta közelebb ahhoz, hogy a legnagyobb nyári fesztiválok nagyszínpadain játszhassanak!

Hétfőn reggel az MR2 – Petőfi rádió Talpra magyar! című műsorában hangzottak el először a dobogós-döntős produkciók nevei. A szakmai zsűri által adott pontszámok átlagai és a közönségszavazatok által elért helyezések 50-50 százalékban számítottak.

Ebben az évben az indie-folkot játszó BAGOSSY BROTHERS COMPANY, a saját zenéjét speed-folk freak punkként jellemző BOHEMIAN BETYARS, valamint a desert rockot zúzó RUN OVER DOGS mérkőzhet meg a döntőben május 15-én, az Akvárium Klubban.

A szavazás újra indult, a 3 továbbjutó zenekarra egészen a május 15-i döntőig lehet voksolni, ahol élő adásban derül ki, ki lesz az idei Nagy-Szín-Pad! győztese. A döntőn fellép a Margaret Island és koncertet ad a Soerii & Poolek, utána Nagy Fesztiválbuli a VOLT Music Barban, ahol a DJ Fülöp - Lobenwein - Murak hármas pakolja a lemezeket. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318701102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum