RockStation

Jön az anyafarkas!

Budapestre jön a Wolfmother

2016. május 31. - KoaX

wolfmother.jpg

Az megvan, hogy  november 9-én lesz egy tökös kis Wolfmother koncert itthon? A tíz évvel ezelőtt berobbant Wolfmother, az ausztrál vintage rock egyik legalapvetőbb, Grammy-díjas, sokszoros platinalemezes együttese ‒ bármilyen meglepő ‒ először Magyarországon! Andrew Stockdale és társai februárban megjelent új nagylemezüket mutatják be az A38 Hajó szervezésében az Akvárium Klubban ‒ persze a régi nagy slágerek sem maradnak el!

Pontosan tíz éve, hogy egy otthon már elég híres háromtagú ausztrál rockzenekar, a Wolfmother mindent elsöpörve, első lemezével meghódította a világot. Az emblematikus hard-psych-retrock sláger, a Woman kiszabadította a szellemet a palackból, és a kétezres évek közepének generációja is felfedezte a Led Zep, az AC/DC és a Rainbow hagyományát.

Bár a Wolfmothert és annak teljhetelmú agytrösztjét, Andrew Stockdale-t sokszor vádolták azzal, hogy voltaképp semmi újat nem talált ki, ezt a "semmi újat" olyan hitelesen, lazán, meggyőzően és energikusan tálalta, hogy nem lehetett kifogás. A lemez az egész világon az eladási listák élvonalába ugrott, a rádiók által rommá játszott Woman Grammyt nyert, a Wolfmother meg világsztár lett. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr38761434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum