RockStation

Megjelent a Sunrise Circus új EP-je

2016. június 01. - sunthatneversets

sunrise_circus_promo_03.jpg

A Sunrise Circus 6 éve létezik, gerincét máig egy székesfehérvári kötődésű zenész baráti társaság adja. A legtöbb volt és jelenlegi tag játszik/játszott más zenekarokban is, így a formáció kezdetben leginkább egy olyan kötetlen próbatermi jam-sessionként működött, ahová a tagok lehozhatták azokat az elképzeléseiket is, amiket más zenekaraikban nem feltétlenül tudtak felhasználni.

Az ötletelésekre nagy hatással voltak a hatvanas-hetvenes évek nagy progresszív és pszichedelikus zenekarai (pl.: King Crimson, Pink Floyd, Led Zeppelin) és ezek újkori követőinek legkülönfélébb műfaji elfajzásai, ezért aztán a zenekarra kezdetektől fogva jellemző volt az improvizatív, nyitott, élő előadásmód és a nem szokványos dalszerkezetekben való gondolkodás.

A zenekar tegnap új EP-vel jelentkezett, mely a Trenches címet kapta és alább teljes egészében meg is hallgatható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr968765898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum