RockStation

Íme egy új Whorediezel-dal a vasárnap megjelenő lemezről

2016. június 25. - sandroo

13521046_1427811220578416_391976631_n.jpgSzerény véleményem szerint a hazai underground stoner/doom vonal egyik legjobb és legegyedibb bandája már évek óta a Whorediezel nevezetű egyszemélyes fővárosi formáció. Most itt egy új dal a vasárnap megjelenő legújabb Whorediezel című albumról.

Amely formáció szülőatyját az Aiwass, az Urania és más projektből is ismerheti már az underground muzsikák mélyebb bugyraiban jártas arcok. A holnap megjelenő legújabb, ha jól tudom negyedik lemez (+ 1 demo,amelyről itt van egy remek dal Sunmajic Womancímmel. Garantáltan rákattansz és borítékolható a többszöri végighallgatás is, nem utolsó sorban a dal végén hallható tekerésre is tuti megrázod a pepidet. A dalhoz készült videó pedig Hands of Doom Armand barátunk keze munkáját dícséri, nem mellesleg a lemez is a H.O.D.-nál lát majd napvilágot. A video alatt pedig az Urania és a Whorediezel eddigi nótáit találjátok Anthology 2010-2014 címmel. Az öveket bekötni...utazás indul...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr18837964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum