RockStation

Elmaradt a Megadeth koncertje a Rockmaratonon!

2016. július 16. - csubeszshuriken

megadeth_rockmaraton_2016.jpg

Tegnap, vagyis július 15-én pénteken játszott volna közönségének az idei Rockmaraton legerősebb neve, azaz a legendás Megadeth zenekar. A koncert azonban némi lázas várakozás után elmaradt. A fél tizenkettőre kiírt kezdés után nagyjából fél órával érkezett a Nagyszínpadon a bejelentés, miszerint a zenekar a helyszínen visszamondta a koncertet. A szervezők hivatalos közleménye ITT olvasható.

Ugyanis az történt, hogy David Ellefson basszusgitáros a helyszínen az este folyamán belerúgott valamibe véletlenül, minek nyomán lábfej csont törést szenvedett. Ezután természetesen azonnal bevitték őt a dunaújvárosi kórházba, ahol fixálták egy gyors gipsszel a sérült részt. Így pedig úgy tűnt David számára is vállalható a koncert, amit ki is jelentett. Azonban a zenekarvezető Dave Mustaine nem találta vállalhatónak azt, hogy így lépjenek színpadra, tehát felment a színpadra, bejelentette a rossz hírt, majd beültek autóikba és azonnal visszautaztak Budapestre.

A közönség a néhány mondatos diplomatikus bejelentésre először felmordulva reagált, aztán a főszervező ismét a színpadra állt és elmondta, értetlenül állnak a dolog előtt és mérhetetlenül csalódottak, dühösek. Majd felfedte, hogy számokban pontosan milyen veszteséget is jelent ez a fesztiválnak, ahol főleg erre a headliner zenekarra építették fel szinte az idei tíz napos alkalmat. Ezt követően pedig egy kis biztató és együtt érző taps után, az erre a napra összegyűlt a fesztivál történetében rekord számú rajongó csöndben vonult le a színpad elöli területről. Csupán néhányan voltak azok akik hőbörögve fogadták a tényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr588892848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum