RockStation

Agyleolvasztó punk jazz káosz - Jön a Brain Tentacles első lemeze

2016. augusztus 06. - csubeszshuriken

letoltes.pngAdott három kreatív arc, akiknek a neve innen - onnan már ismerős lehet. Aztán adott egy kísérlet, ami Brain Tentacles néven fut. Na meg adott a következmény, hogy ebből bizony lemez lesz. Mégpedig, ha az előzetes felkonferálásnak hihetünk, ami egy a Ringworm zenekarral közösen kiadott kislemezen szerepelt Celtic Frost feldolgozás volt, akkor furcsán fog karmolni ez az anyag. Megment, vájt fülűek agyát leolvasztó, extrém kísérletező hangvételű lemez lesz ez. Ahol rétegeben simul egymásra a karcos kosz és a nagybetűs jazz.

A három arc pedig nem más, mint Bruce Lamont (Yakuza, Correction House), Dave Witte (Municipal Waste, Deny The Cross) és Aaron Dallison (Keelhaul). Bruce viszi a fúvós részeket, nyúlkál bele effektekkel, billentyűkön és a hangját is adja, csak úgy mint Aaron, aki mindemellett viszi a basszust is, de szintén kontárkodik elektronikával, és természetesen csak dobol. A lemezen ami saját néven jön ki szeptember 30 - án a Relapse Records gondozásában, és Sanford Parker (Minsk, Yob) produceri munkájával. Így összedobva az év valószínűleg egyik legérdekesebb lemezét. Amiből itt hallhattok most némi ízelítőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr368983628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum