RockStation

Black metal örömünnep: hamarosan Budapesten a Grá!

2016. augusztus 16. - csigaur

gra.jpg

Nem valószínű, hogy túl sokan ismernék a svéd Grá zenekar nevét itthon. Bár, aki jártas a black metal műfajban, annak tuti ismerősen csenghet a banda neve. Főleg, hogy Cursed13 és Dark Funeral tagok által életre hívott csapásról van szó....

Szóval a 2010-ben alakult svéd black metal zenekar a Grá, végre Budapesten is koncertezik majd, szeptember 12-én. A Heljarmadr és Dimman által életre keltett extrém banda első magyarországi buliját a Dürer kertben tudod majd megnézni. Igazán remek előzenekarok is lesznek az estén; a mostanában alig-alig koncertező miskolci Karst (akik jelenleg stúdióznak), valamint az egyik legfrissebb budapesti black/doom és ezek keverékeit jól ötvöző Ygfan.

A koncertről minden információt a Facebook eseményben megtalálsz. Teljesen baráti jegyár lesz, de aki rendelkezik majd Extreme Noise Terror jeggyel, annak még olcsóbb!

gratour.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9710416462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum