RockStation

Hallgasd meg az Inquisition új albumát!

2016. augusztus 18. - sandroo

inquisition-band-nazis.jpgKi ne ismerné fekete fém körökben a veteránnak számító kolumbiai Inquisition zenekar nevét? Na ugye, hogy ugye.... A jó hír pedig, hogy a banda közzé tette augusztus 26-án megjelenő legújabb albumát, amelyet természetesen most szervírozunk is nektek. Annyit elöljáróban elárulok, hogy mocskos jól sikerült az anyag, de percek múlva ti is megbizonyosodhattok róla. Úgyhogy az októberi bulira már össze is lehet állítani a tánclépéseket az új dalokra.

A fent említett új lemez a könnyen megjegyezhető  Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith című címet kapta. Viszont nem csak a lemez címe hosszú, hanem a maga tizenhárom szerzeményével elég hosszan tartó traumát okozhat a tisztelt hallgatóság hallószerveinek. De ezért szeretjük ezt a műfajt, nem? Tehát íme az új album, itt pedig az október 25-én a Barba Negrában megrendezett szeánsz Inquisition, Rotting Christ, Mystifier, Schammasch eseményoldalát találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5010423340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum