RockStation

Napi gondolatmenet: Ezt mondaná Anselmo Dimebagnek

2016. augusztus 18. - theshattered

Dimebag.jpgMindenki Phil Anselmoja egy 12 éves interjúvoló kérdésére elárulta, hogy mit is mondana az egykori Panterás kollégájának, Dimebag Darrellnek. Furcsa gondolatok törtek elő belőle, de fogjuk arra, hogy felkészületlenül érte a kérdés.

Hogy mit mondana egykori zenésztársának? "Azt mondanám, Bubba, nagyon hiányzol, nagyon szeretlek. Szeretnél egyet jammelni? Ha hallaná, amit mondok, igazából mást is szívesen mondanék neki. Sokminden mást is tudnék még, de nagy része a jammelésről és a szeretetről szólna."

Anselmo lemezen legközelebb a Superjoint november 11-én megjelenő Caught Up In The Gears Of Application című lemezén lesz hallható, reméljük, mondanunk sem kell, hogy érdemes lesz lecsekkolni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7110422698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum