RockStation

Guns N' Roses - Több, mint egymillió rajongónak zenéltek Észak-Amerikában

2016. augusztus 27. - sunthatneversets

gnr_2016.jpg

Pár napja ért véget a Guns N' Roses Not In This Lifetime elnevezésű turnéjának észak-amerikai köre. A koncertekre több, mint egymillió ember váltott jegyet. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló belépők nagyjából 90 %-a fogyott el, amihez hozzá kell tenni, hogy a zenekar stadionturnét bonyolított le, tehát a legnagyobb koncerthelyszíneken játszott.

A turné zárókoncertje után szupermodellekkel teli partin ünnepelte meg a turné sikerét a hollywoodi Roosevelt Hotelben. Axl mától újra az AC/DC-vel koncertezik, az elmaradt koncerteket pótolják az Államokban. A Gun N' Roses pedig október végén kezdi koncertturnéjának dél-amerikai körét, jövő év elején pedig Japán, Ausztrália és Új-Zéland következik. Utána pedig több, mint jó eséllyel Európa. Mi minden esetre felkészülünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1111655118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum