RockStation

A Dürer Kert helyére költözne a Fővárosi Nagycirkusz

2016. augusztus 31. - theshattered

dk_logo.jpgA sokunk által sűrűn látogatott Dürer Kertet szemelte ki a kormány a Liget Projekt és az állatkert terjeszkedése miatt költözésre kényszerülő Fővárosi Nagycirkusz új otthonának. Habár a szórakozóhelynek 2020-ig szerződése van a hely tulajdonosaival, úgy tűnik, ez nem sok vizet zavar a döntéshozóknál.

Egy pénteki kormányrendelet a Dürer Kertet is magába foglaló ingatlantulajdonos céget stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek nyilvánította, ami annyit jelent, hogy a hely felszámolását csak az állami tulajdonú Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. végezheti el, ha úgy alakul, akár nyilvánosság mellőzésével is. Ergo: akármikor úgy dönthetnek, hogy a cirkusz odakerül és pont.

Habár már korábban is felmerült ez a téma és végig ott lebegett Damoklész kardja a komplexum ügye felett, úgy néz ki, hogy most tényleg véget ér a sztori: a Dürer Kertnek is helyet adó ingatlanfejlesztő cég fizetésképtelen lett és hatalmas (értsd: ötmilliárdos) tartozást halmozott fel, így sajnos úgy néz ki meg vannak számlálva a szórakozóhely napjai. A hivatalos döntés szeptember 30-ig kell, hogy megjelenjen a cirkusz költözésével kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7411665172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Warcraft4 · http://warcraft4beta.blogspot.com/ 2016.08.31. 21:32:13

Internetes pénzkeresés - Weboldal építés / Cikk írás / YouTube, Instagram Marketing/Fordítás [Nem MLM, és klikkelős] valodipenzkeresesaneten.blogspot.com/
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum