RockStation

Hamarosan jöhet az új Ozzy album!

2016. augusztus 31. - theshattered

Ozzy2.jpgMár igencsak a vége felé halad a Black Sabbath búcsúturnéja, a The End, melynek legelső buliját éppen nálunk játszották még június elsején. Ozzy viszont egyáltalán nem tervezi, hogy ezután megálljon nála az élet, máris új kihívások elé néz egy friss szólólemez képében.

"Éppen néhány dalötleten dolgozgatok. Leírtam már párat közülük, aztán amikor a Black Sabbath már nem lesz úton, bemegyek a stúdióba és felveszem azokat a zenekarommal. Amikor mind meglesz, biztosra vehetitek, hogy újra turnézni fogok." - mondta a Sötétség Hercege a Metro.us-nek.

"Szólóban fogom folytatni. Nem tudom, hogy akarok-e még hosszú turnékat, de az biztos, hogy tűzközelben leszek." - nyilatkozta Ozzy a Rolling Stonenak. Sharon Osbourne odaszúrására, miszerint már nem szeretné, hogy "Ozzy 75 évesen is a Crazy Traint énekelje", az öreg bajkeverő csak ennyit reagált: "Majd meglátjuk!".

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7311663052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum