RockStation

Megjelent a Nest Of Plagues debüt EP-je

2016. október 03. - sunthatneversets

nest_of_plagues.jpg

A Nest of Plagues, modern death metal zenekart még 2014 májusában alapították. Bölcskey Tamás csatlakozásával új dalok születtek, illetve néhány régebbi dallal a zenekar 2015 januárjában leadta az első koncertjét az akkori Yukban. 

A csapat idén nyáron első fesztivál fellépésén is túlesett a Kecskeméti Kézfeszten, illetve jelentkeztek a Rocktogon Tehetségkutatóra, amelyet négy fordulóból való továbbjutást követően a szeptemberi döntőjében megnyertek. Augusztusban a zenekar a No Silence Studioba vonult és rögzítette az első kislemez anyagát Simon István segítségével. A debütáló kislemezük szintén Nest of Plagues címmel szeptember 30-án jelent meg, amely elérhető a YouTube csatornájukon, valamint a Bandcamp és a Soundcloud profiljukon is. Artworkot Bakonyi Örs (Hartproject Tattoo Art) készítette. A zenekar jövőbeni tervei között szerepel a Rocktogon Tehetségkutatón nyert második kislemez felvétele, egy dalszöveges készítése, klubkoncertek, illetve egy következő nyári fesztivál turné vagy egy rövidebb tavaszi turné megszervezése. Alább a debüt EP.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8511761865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum