RockStation

Maxi papa szerint Jonathan Davis beszólása gyerekes volt

2016. november 01. - theshattered

maxsolosavages.jpgAhogy már nálunk is olvashattátok, Jonathan Davis ezúttal sem bírta ki, hogy az új, egyébként nagyon príma Korn album, a The Serenity Of Suffering promózása közben ne mondjon valami baromságot. A legújabb agyszüleménye az volt, hogy a Sepultura idén 20 éves klasszikusa, a Roots, melyet a Barba Negrában teltház előtt is bemutat a két Cavalera, a Korn hangulatának egyértelmű nyúlása volt. Erre Iggor Cavalera egyszer már válaszolt, most viszont Max apánk véleménye is napvilágot látott.

A CKRL Dementiellement Votre nevű műsorában két héttel ezelőtt újra felmerült a kérdéskor, ekkor Iggor a következőt mondta az esettel kapcsolatban: "Én nem így látom a dolgot. Szerintem a Korn hangzása, különösen a basszus, szörnyű. Mi nem így nyomtuk. Nagyon sok mélyünk volt, ami a Korn albumokon nincs meg. Szóval nem is értem, miért akadhatott ki ezen, mivel én nem is látok túl sok hasonlóságot a kettő között."

Max ezt tette hozzá a dologhoz: "Plusz nem a Korn volt az egyetlen oka annak, hogy Ross-szal akartunk dolgozni. Csinált egy Fear Factory demót, ami nekem nagyon bejött, nagyon nyers hangzása volt. És csinált egy dalt a Deftones Adrenaline albumán is, amit nagyon szerettem. Ez olyan, mintha a Sepulturának haragudnia kellene a Cannibal Corpse-ra, mert Scott Burns-szel dolgoztak. Nem haragszok a Cannibal Corpse-ra egyáltalán, szerintem nagyszerű zenekar. Csak azért, mert mi voltunk az egyik első zenekar, aki Scott Burns-szel dolgozott, az összes vele dolgozó bandára haragudnunk kellene? Ez nagyon gyerekes. És ő (Jonathan Davis - szerk.) is nagyon gyerekes. És pont leszarom a Kornt, meg mindenki mást is. Nagyon másak voltunk, mint a Korn. Megvolt a saját játékstílusunk, másak voltak a dalaink is. Minden különbözött. Az egyetlen hasonlóság, hogy ugyanannál a srácnál vettük fel a lemezeket mindketten."

A Roots lemezzel kapcsolatban a következőt tette hozzá a veterán énekes: "Nagyon büszke vagyok arra a lemezre. Szerintem nagyon jó lett. Kiállta az idő próbáját. Nagyon jó mélyei vannak és nyers hangzása. Ráadásul Andy Wallace az egésznek egy hihetetlen hangzást adott. És igen, szerintem ez így tökéletes, nem változtatnék rajta semmit. Úgy gondolom, ennek a lemeznek ilyennek kellett lennie. A törzsi dolgok nagyszerűek voltak, ahogy az albumon lévő ötletek is. Ez egy úttörő jellegű lemez volt, mert Norvégiától kezdve nagyon sok helyen, nagyon sok emberre volt hatással."

Jó hír a Cavalera-istálló rajongóinak, hogy Max önéletrajza, a My Bloody Roots egy rajongói összefogás hatására hamarosan magyarul is megjelenik, részletek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3511920885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum