RockStation

Megjelent Nagy Gergő első kislemeze

2016. december 08. - sunthatneversets

nagy_gergo.jpg

Megjelent Nagy Gergő gitáros első kislemeze Beneath My Skin címmel. Olyan zenészek közreműködésével jött létre a lemez, mint Kreisz Dóri, aki a tavaly nagy sikert aratott Grease – You’re The One That I Want Andy Rehfeldt –féle metál feldolgozásban screamel vagy Dejan Toracki, aki egy szerb származású ausztrál gitáros (2008-ban Joe Satriani előtt lépett fel a Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock Brisbane-i showján). A kislemezen 5 dal található, melyek igyekeznek a hallgatót különböző hangulatokba varázsolni. A The Winter Song című dalhoz januárban készülni fog egy videóklip is. A keverési munkák nagy részét a hazai rap műfajban ismert Hibrid végezte, a videókat pedig Dombod János fotógráfus készítette. Nem mellesleg a lemez INGYENESEN elérhető.

Nagy Gergő szentendrei zenész. 9 éves korában kezdett el hegedülni, majd 16 évesen gitárt ragadott a kezébe és autodidakta módon kezdett el rajta tanulni. 2013 óta Hibriddel közösen készítenek zenei alapokat és már rengeteg előadóval működött együtt. Idén különdíjas lett a BRAINS által meghirdetett Stand Firm Remixversenyen. Valamint, hogy bővítse zenei tudását az év elején Jónás Tamás tanítványa lett. Kedvencei közé tartozik Andy James, Angel Vivaldi és Guthrie Govan. Gergő jövőre sem fog leállni, nyár közepére szeretné megalapítani saját zenekarát, valamint a következő kislemezét összerakni és kiadni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9412032311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum