RockStation

Kukikról és punikról ír nagyzenekari művet Devin Townsend

2017. január 08. - theshattered

0devintownsend2015_03.jpgHát, igen. Devin Townsend, hölgyeim és uraim! A metalzene egyik legpihentebb figurája mindig tudja, hogy hogyan keltse fel a figyelmet, de ezt szerencsére nem sztárallűrökkel, hanem egyszerűen a zenén keresztül teszi, elég csak a Ziltoid lemezekre, vagy a Deconstruction sajtbureszes koncepciójára gondolni. Ha ő nem lenne, ki a fene írna ezekről dalokat? Ki rakna egy csomó dalába pukihangokat? És kinek jutna eszébe egy tízmilliós költségvetésű nagyzenekari művet írni a nemi szervekről? Még jó, hogy itt van nekünk ez a kopasz zseni!

A tervek szerint a The Moth címre keresztelt anyagra a Sonytól csalta ki a tízmilliós büdzsét a jó öreg Devin, akinek ezért cserébe egy szimfónia helyett egy egész musicalt kell megírnia, de ahogy ismerjük a kanadait, ebből nem lesz nagy probléma. Nyilván nem is ő lenne, ha valamelyik részét ne bolondítaná meg (szó szerint), a téma egész egyszerűen a szex, hatalom, halál és egy, a munkája betöltésére alkalmatlan isten témakörének groteszk keveréke lesz, melyet a többek között a Gettómilliomos dalaiért is felelős hangszerelővel együtt dobnak össze. Ígéretesnek hangzik? Igen!

Aki nem bírja ki addig Devin Townsend nélkül, a zenekara február 13-án, hétfőn a Between The Buried And Me és a Leprous társaságában Magyarországon is le fogja gyalulni az agysejteket. A helyszín a hatalmas érdeklődésre való tekintettel az eredetileg meghirdetett A38 helyett a Barba Negra lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1312107295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum