RockStation

Motivator - Új SUNSET klip a hamarosan megjelenő We Are Eternity-ről

2017. január 19. - sunthatneversets

sunset_2017.jpg

Új videóklippel jelentkezett a Sunset, amely hamarosan megjelenő új nagylemezük, a We Are Eternity előfutára.

"A „Motivator” az eddigi legpopulárisabb dalunk. Talán az első olyan szám volt, amit tisztán a lemezre írtunk és nem egy régi próbatermi dal újragondolása. A szöveg motiválni próbálja a hallgatót. Annyi csendes művész tevékenykedik a világban, akikről csak azért tudunk, mert félnek megmutatni magukat és ezért sokszor nem is alkotnak. Őket szeretnénk kimozdítani ebből az állapotból, mert az önmegvalósító emberek viszik előre a világunkat."

"Célegyenesben a „We Are Eternity”. Ahogy a címe is mutatja, újra a rock ’n’ roll nyelvén is fogunk énekelni, de ez nem azt jelenti, hogy örök búcsút vettünk a magyar szövegektől. A dalszövegeket Dáci verseiből Sanyi fordította, és - ahogy eddig is - Zozi hozta az ének dallamokat.

Január végén elkezdjük országjáró turnénkat a KIES zenekarral, március 18.-án, pedig hivatalosan is bemutatjuk a „We Are Eternity”-t a Dürer Kertben, ahova extra látvánnyal, meglepetés vendégekkel és pályafutásunk leghosszabb műsorával készülünk!"

A csapat téli turnéjának állomás

01.27. Szombathely – Végállomás Klub
01.28. Komárno (SK) – Rock Club 25
02.03. Miskolc – Corner Stage
02.04. Eger – Zöld Pecsét
02.09. Szeged – Grand Café Várkert
02.10. Temerin (SRB) – Road House
02.11. Óbecse (SRB) – Club Floyd
02.24. Kecskemét – Kilele Music Cafe
03.18. BUDAPEST – DÜRER KERT (nincs Kies)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012137447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum