RockStation

Elváltak a Nile és Dallas Toler-Wade útjai

2017. február 14. - theshattered

nile-lose-dallas-toler-wade-guitarist-vocalist.jpg1997 után, azaz két évtizednyi közös munkát követően elváltak a Nile és a gitáros/énekes Dallas Toler-Wade útjai. A hét nagylemezen is aktívan résztvevő hangszermágus azért vált ki a zenekarból, mert a jövőben a saját ügyeire szeretne koncentrálni. Persze eközben a többiek sem tétlenkedtek, így Toler-Wade utódja már meg is van, egészen pontosan az Enthean gitáros/énekese, Brian Kingsland lesz az, aki a jövőben kiegészíti a keletmániás deathgépezet legénységét.

"Szeretném személyesen is megköszönni Dallas Toler-Wadenek a sokévnyi közös munkát, a legjobbakat kívánom neki a jövőben a zenéivel kapcsolatosan is.

A Nileban mindannyian boldogak és hálásak vagyunk, hogy Briannel dolgozhatunk. Ő nem csak egy hihetetlenül tehetséges Extrém Heavy Metal Tekerőgép, de még egy nagyszerű, széles skálájú Brutal Metal hanggal is rendelkezik. Brian egy őszinte, földhözragadt, keményen dolgozó és motivált srác, akinek köszönhetően visszatért a Nileba a csapatmunka érzése.

Brian bevételével a Nile újra a korai időszakra emlékeztet, a klasszikus Nile-érára, amikor még egy egységes egészként működtünk, három helyről érkező vokáltámadással. A Nile próbatermében az alaphangulat az elmúlt három hónapban fókuszált és nyugodt volt, négy lelkes, energikus, keményen dolgozó emberrel a Metal ugyanazon oldalán.

Már alig várjuk, hogy a hamarosan jövő Overkill turnén is megosszuk a Metal Fanokkal azt, amin épp dolgozunk. Brian beszállása mellett már Brad Parris basszer/énekes is a második évét tapossa a zenekarban, velük együtt pedig ez a felállás pedig nagyon odaver! Komolyan, legutóbb akkor éreztem ilyen erősnek a zenekart, amikor George Kollias beszállt hozzánk." - írta a zenekar a hivatalos közleményben.

Az új felállású Nile nagylemez 2018-ra várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3812256320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum