RockStation

Iron Reagan – Crossover Ministry (Relapse Records, 2017)

A Crossover miniszterek újratöltve

2017. február 14. - rockstation

iron_reagan_crossover.jpg

Összetehetjük a két kezünket az undergound színtérért. Újra és újra. Mert mindig vannak jó minőségű bandák. Akik hatalmas erővel törnek elő a föld alól. Az Iron Reagan 2012 óta egyike a vezető új generációs thrash bandáknak.

A richmondi underground supergroup új albuma Crossover Ministry címmel került a boltokba a napokban. Ez a thrash/hc/crossover ötös masodik albuma, ami a Relapse Records zászlaja alatt kerül kiadásra, a Billboard listás The Tyranny of Will után, ami nem mellesleg a 22. helyig kúszott fel 2 evvel ezelőtt. Ez is mutatja, igenis van igény a keményzenére!

Az előző anyagaikon talán (nem meglepően) erezni lehetett a tagok zenei előéletének hatását (Municipal Waste, Cannabis Corpse és Darkest Hour), a Crossover Ministry valahogy kicsit más. Jó értelemben véve.

iron_reagan_2017.jpg

Az albumon hallható 18 szélsebes crossover thrash/hc/punk nőta olyan erővel rúg arcba a maga 30 percével, mint Fekete Lacibácsi tenne egy kisuvickolt Dr. Martensben.

A magukat (sem)nem túl komolyan vevő virginiai brigád (lásd Fuck The Neighbors) azért igen magasra tette azt a bizonyos lécet olyan pengeéles darabokkal is, mint a No Sell, a Power Of The Skull vagy a számomra ’90-es évek eleji Napalm Death-re rímelő Dogsnotgods.

Ez félóra briliánsan felépített thrash forgószél, egy olyan vicsorgó kutya, amelyik nem csak ugat, de harap is. Már most a 2017-es év egyik legjobb lemeze!
5/5


Itt pedig a teljes lemez:


Ajánló: Völcsey Tibor 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4312254544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum